«  Terug naar overzicht

Nieuw: 8ting voor Groepscommunicatie

De behoefte om klanten frequenter en relevanter te bereiken, is niet alleen relevant voor coaches en/of consulenten. Binnen het sociaal domein kampen ook matching teamsprogramma managers en de afdeling communicatie met soortgelijke uitdagingen: hoe bereik ik sneller, meer mensen met relevante informatie? 

Nieuwsbrieven, brieven en overbezette coaches

Want vaak zijn de middelen als het gaat om het delen van vacatures, algemene informatie, uitnodigingen voor bijeenkomsten en tips erg beperkt. We sturen maandelijks een nieuwsbrief rond en moeten het de rest van de maand doen met persoonlijke brieven.

Daarnaast is het vormen van ‘groepen’ aan wie we specifieke informatie willen sturen, ook niet altijd erg makkelijk. Relevante informatie is verdeeld over 5 systemen en niemand die kan helpen om hier een simpele lijst van te maken. Ook is het ‘zorgen dat het iets verstuurd wordt’, ook vaak een grote uitdaging, aangezien hiervoor toch vaak weer een collega nodig is om een 'mail-merge' te doen. 

Om nog maar niet te spreken van de afhankelijkheid van drukbezette coaches, die in de waan van de dag vaak simpelweg geen tijd hebben voor ‘proactieve acties’.

Met '8ting light' groepen vaker mogelijkheden aanbieden met digitale middelen

Speciaal voor het gerichter kunnen communiceren met groepen klanten, heeft 8ting voor de afdeling communicatie, programma managers en matching teams een aangepast platform toegevoegd.

Met deze oplossing kan op een laagdrempelige manier met groepen klanten via app, sms en email over de volgende onderwerpen op maat gecommuniceerd worden:

o   Vacatures

o   Events

o   Nieuws

o   Tips 

Implementeerbaar naast je bestaande processen

Dit onderdeel van 8ting is direct uit te rollen ter ondersteuning van de bestaande groepscommunicatie en kan als zodanig naast of ter vervanging van maandelijkse nieuwsbrieven en mailingen ingezet worden. Hierbij hoeft dus niets in het dagelijks werkproces van de coaches aangepast te worden. Wel krijgen ook zij de mogelijkheid om ook met de 8ting app inzicht in alle openstaande vacatures, bijeenkomsten en verzonden nieuwsitems en tips te krijgen.