8TING 2022 / Over 8ting

Het verhaal van 8ting

Het is zomer 2015 als de online strategen van Present Media besluiten om hun kennis en kunde met betrekking tot online dienstverlening, datagedreven marketing en positieve psychologie in te zetten om ‘echte mensen'-problemen te helpen oplossen: armoede, schulden, werkloosheid en eenzaamheid. Een succesvolle pilot later ontstaat 8ting, dé organisatie om het lerend vermogen in het sociaal domein substantieel te vergroten met behulp van datagedreven oplossingen.

Naast de inhoudelijke ontwikkeling en implementaties van het Tingitplatform, levert 8ting sinds 2020 data-advies. We helpen organisaties in de sector bij het realiseren van hun datagedreven lerend vermogen. Ook wel de 'feedbackloop' genoemd.

We zijn ervan overtuigd dat het vergroten van het lerend vermogen echt een verschil kan maken in het leven van inwoners in een kwetsbare positie. Sneller de juiste hulp, betere hulp, eerder klaar, het kan echt!

Het 8ting team

Annet Temmink

Data adviseur
Data engineer
Data analist

Aad Francissen

Managing director
Kwartiermaker
Adviseur

Estefany Siccha

Data adviseur
Data analist

Werkwijze

Aan de hand van het 'klantproces in data' kijken we mee naar de stappen die inwoners doorlopen in de dienstverlening en wijzen we belangrijke datapunten aan...

Werkwijze

Neem contact met ons op

8ting

DATAGEDREVEN SOCIALE INNOVATIE

+31 (0)6 1475 7634 - info@8ting.nl

Moutlaan 20, 7523 MD Enschede

KvK 65103793