Nieuws

Laborijn start na Wsw nu ook met 8ting voor bijstand
10 juli 2018
Op donderdag 5 juli nam het matching team van Laborijn het 8ting platform in gebruik. Deelnemers van de ‘werkmiddag’ kregen de app geïnstalleerd op hun mobiele telefoon.  
Laborijn is de uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet en de Wsw voor de gemeenten Doetinchem, Aalten en Oude IJsselstreek en de Wsw voor de gemeente Montferland.
8ting platform compatible met low-code platform Mendix
20 juni 2018
Sinds deze maand is 8ting volledig compatible met het Low-code platform Mendix.
Met de integratie van low-code platforms als Mendix en Betty Blocks kunnen binnen 8ting afhankelijk van de dienstverleningsstrategie van een organisatie, aan coaches en programma managers flexibele overzichten, work-flows en te nemen acties op maat aangeboden worden.
Meer controle met slimme WMO analyse
13 juni 2018
Vorige week is op basis van beschikbare data uit TOP van Topicus een periodiek te gebruiken WMO-rapportage opgeleverd. Deze rapportage geeft meer inzicht in toewijzingen, verzilvering en uitgaven per bestek, product en zorgaanbieder.

Daarnaast helpt het controllers met een voorspellend model om op basis van historie, trend & seizoen te bepalen waar hiaten ten opzichte van de bepaalde budgetten kunnen ontstaan.

Oudere nieuwsberichten