Nieuws

Weet jij wat werkt en wat niet?
04 augustus 2017
Door actief te sturen op de effectiviteit van je interventies, kun je met minder middelen, meer mensen naar werk begeleiden. Lees hoe je met 8TING analytics nu al met je bestaande data kunt sturen op basis van feiten.
SW-organisatie Laborijn van start met 8TING app
19 april 2017
Op dinsdag 18 april jl. is Laborijn van start gegaan met een pilot waarin, naast de persoonlijke begeleiding door de coaches van Laborijn, door middel van app gedetacheerde werknemers digitaal begeleid en ontwikkeld worden. Bart van den Berg, manager Werkgeversdienstverlening & detachering van Laborijn legt uit: ”De app maakt onderdeel uit van een pilot waarin we samen met de ontwikkelaar van de app, 8TING uit Enschede en Hogeschool Saxion onderzoeken op welke manier Laborijn digitaal kan bijdragen aan de begeleiding en ontwikkeling van haar werknemers.
8TING Cloud startup van het jaar
29 maart 2017
Tijdens de jaarljkse Nederlandse Cloud Awards is 8TING door de jury als beste cloud start-up gekozen. De maatschappelijke impact, het potentieel voor bredere toepassingen en de impact op effectiviteit en efficiëntie die de inzet van 8TING met zich meebrengt, gaven voor de jury de doorslag in het toekennen van de prijs.