8TING 2022 / Cases / Podcast Datagedreven Sociaal Domein

Podcast Datagedreven Sociaal Domein

Foto van opname podcast datagedreven sociaal domein in de studio aan de Moutlaan 20, Enschede. Links Robin Hoogervorst van Datogether kijkt enigzins verbaast naar rechts. Daar zit Aad Francissen van 8ting, die enthousiast en lachend met handgebaren iets vertelt. Beide zitten aan een ovale houten tafel met een glas water en een microfoon.Foto van opname podcast datagedreven sociaal domein, links Robin Hoogervorst van Datogether, rechts Aad Francissen van 8ting, beide zittend aan een ovale houten tafel met een glas water en een microfoon.

Gastheren van de podcast 'Datagedreven Sociaal Domein' Robin Hoogervorst en Aad Francissen in de studio.


Wij geloven dat het Sociaal Domein beter wordt als we samen leren van data. In de podcast Datagedreven Sociaal Domein helpen we je met praktische tips, verhalen & ervaringen om data in te zetten om clienten en inwoners beter te ondersteunen.


Vanuit onze opnamestudio aan de Moutlaan 20 in Enschede ontvangen we steevast interessante gasten, die ieder hun perspectief en tips meebrengen over van data en sociaal domein. De vaste gastheren zijn Robin Hoogervorst van Datogether en Aad Francissen van 8ting.


De podcast vind je op Spotify, Google en Apple podcasts. Luister hieronder naar de laatste aflevering!


Neem contact met ons op

8ting

DATAGEDREVEN SOCIALE INNOVATIE

+31 (0)6 1475 7634 - info@8ting.nl

Moutlaan 20, 7523 MD Enschede

KvK 65103793