8TING 2022 / Diensten / Podcast

Uw eigen interne podcast datagedreven werken in uw organisatie

Foto van opname podcast datagedreven sociaal domein in de studio aan de Moutlaan 20, Enschede. Links Robin Hoogervorst van Datogether kijkt enigzins verbaast naar rechts. Daar zit Aad Francissen van 8ting, die enthousiast en lachend met handgebaren iets vertelt. Beide zitten aan een ovale houten tafel met een glas water en een microfoon.Foto van opname podcast datagedreven sociaal domein, links Robin Hoogervorst van Datogether, rechts Aad Francissen van 8ting, beide zittend aan een ovale houten tafel met een glas water en een microfoon.

Gastheren van de podcast 'Datagedreven Sociaal Domein' Robin Hoogervorst en Aad Francissen in de eigen opnamestudio aan de Moutlaan 20, Enschede.


Sinds corona lijkt heel Nederland podcasts te hebben ontdekt. Jong en oud luistert op een moment dat het uitkomt naar de meest uiteenlopende afleveringen.

Een interne podcast kan een prima hulpmiddel zijn om het nut, noodzaak én plezier van datagedreven werken in uw organisatie onder de aandacht brengen.

8ting en Datogether maken de podcast 'Datagedreven sociaal domein'.

Wij komen graag bij jouw organisatie langs om op locatie de podcast aflevering op te nemen! Daarbij maken we uiteraard afspraken over interne- of externe publicatie van de afleveringen.

Hieronder vind je de laatste aflevering van de podcast die op Spotify, Google en Apple podcasts gepubliceerd wordt.


Neem contact met ons op

8ting

DATAGEDREVEN SOCIALE INNOVATIE

+31 (0)6 1475 7634 - info@8ting.nl

Moutlaan 20, 7523 MD Enschede

KvK 65103793