8TING 2022 / Samenwerkingen / TOPFIT Citizenlab

TOPFIT Citizenlab is een samenwerking van onderzoekers, ontwikkelaars en burgers. Samen werken we aan oplossingen om gezondheid en geluk te bevorderen. Penvoerder is het TECHMED Centre van de Universiteit Twente.

8ting heeft als inbreng in deze samenwerking het Tingit platform. TOPFIT Citizenlab gebruikt het platform om contact met haar vele betrokken burgers, onderzoekers en partners te onderhouden. Met het platform worden eenvoudig nieuws, tips en evenementen over de vele verschillende projecten gedeeld worden met de betrokkenen die daar interesse in hebben. Daarnaast kunnen betrokken via de interne chatfunctie veilig en makkelijk contact zoeken met de contactpersoon van het project waar ze bij betrokken zijn.

Zo kan de organisatie van het TOPFIT Citizenlab experimenteren met het gebruik van zo'n interactie platform als Tingit. 8ting levert de installatie van het platform, de admin- en implementatiefunctie en data-analyses ikv content en gebruik. Daarnaast denkt 8ting met andere projecten mee over data inzichten.

Logo met tekst "Citizenlab TOPFIT - samen op zoek naar gezondheid & geluk"

Neem contact met ons op

8ting

DATAGEDREVEN SOCIALE INNOVATIE

+31 (0)6 1475 7634 - info@8ting.nl

Moutlaan 20, 7523 MD Enschede

KvK 65103793