«  Terug naar overzicht

8TING en Radar delen kennis en expertise

"Vanuit eigen kracht samen naar duurzaam werk": zo wordt de partnerschap tussen 8TING en Radar (onderdelen RadarVertige en RadarTalent) omschreven. Radar heeft al ruim 25 jaar ervaring opgebouwd in het sociaal domein. Ze dragen bij aan een betere samenleving door overheid, non-profit instellingen en publieke professionals beter te laten werken. Dat doen ze door te adviseren, op te leiden, mensen tijdelijk uit te lenen en door zelf op innovatieve wijze mensen te helpen. 

Beide partijen delen een visie waarin het perspectief wordt omgedraaid en de mens weer centraal komt te staan. De partijen hebben daarnaast veel kennis te delen op het gebied van omgang met data, veranderende organisaties en de inzet van digitale middelen. Zo is onderdeel RadarVertige een toonaangevend trainingsbureau op het gebied van sociale zekerheid, handhaving, activering en weerbaarheid. Daarnaast is de recent ontwikkelde RadarTalentScan van RadarTalent zeer complementair aan het 8TING- programma. 

RadarVertige, RadarTalent en 8TING hebben daarom besloten om in de toekomst actiever gebruik te maken van de inhoudelijke kennis die de verschillende partijen in huis hebben.

Lees hier meer over 8TING, RadarVertige en over de TalentScan.