Tingit Platform

Tingit is een coöperatie van organisaties die het sociaal domein disruptief willen innoveren doormiddel van het aanbieden van een platform. Met het Tingit platform krijg je op maat informatie aangereikt krijgt die jouw helpt om je situatie te verbeteren: werk te vinden, in contact met anderen te komen of jezelf stapsgewijs te ontwikkelen. Zodat jij daardoor dagelijks meer kansen krijgt om mee te doen en mee te blijven doen in de maatschappij. We investeren samen in digitale middelen die zorgen voor relevant persoonlijk contact, hogere caseload en grotere klanttevredenheid.

Digitaal innoveren in het sociaal domein loont

Leren wat wanneer werkt voor wie. Digitaal persoonlijk contact wanneer het kan, persoonlijk maatwerk wanneer het nodig is. Dat is de innovatie die Tingit biedt aan alle organisaties in het sociaal domein. Van arbeid tot welzijn en van schulddienstverlening tot zorg. Lees hier hoe ook jouw organisatie deel kan uitmaken van de grootste, meest innovatieve en slimme platform van het sociaal domein.

Afbeeldingsresultaat voor tingit logo
Digitale technologie
Bij Tingit geloven we dat digitale technologie werkt om mensen te motiveren en stapjes te laten zetten. Het tingit-platform maakt deze innovatie mogelijk. De coöperatie maakt deze innovatie schaalbaar. Want lid worden van de coöperatie betekent licentie-vrij gebruik maken van het platform, inclusief alle kennis en inhoud. Leren van elkaar en met elkaar doorontwikkelen aan de technologie van de toekomst van het sociaal domein.