Tingit Platform

Tingit is een slim en innovatief platform met als doel om het sociaal domein te veranderen. Met Tingit krijgen mensen gepersonaliseerde informatie aangereikt, waarmee ze worden geholpen om stapjes te zetten. Contact tussen coach en deelnemer is laagdrempelig in Tingit, waardoor coaches een hogere caseload aankunnen. Deelnemers voelen zich beter gezien en krijgen echt op maat informatie aangeboden, door middel van technieken uit de marketing.  

Afbeeldingsresultaat voor tingit logo

Het Tingitplatform neemt mensen mee en laat ze stapjes zetten. Digitaal, maar toch persoonlijk. Lees hier het verhaal van 8ting over waarom Tingit nodig is in het sociaal domein. 

Lees hier meer over de manier waarop Tingit wordt gebruikt.

Tingit-coöperatie

De coöperatie Tingit is een samenwerking van organisaties die het sociaal domein willen veranderen. Ze investeren samen in digitale middelen die zorgen voor relevant persoonlijk contact, hogere caseload en grotere klanttevredenheid. Lid worden van de coöperatie betekent licentievrij gebruik maken van het platform, inclusief alle kennis en inhoud. Daarnaast betekent lidmaatschap ook leren van elkaar en met elkaar werken aan de toekomst van het sociaal domein.

Meer informatie over Tingit.


Data-analyse

Data is kennis. Kennis is nodig om te verbeteren. 8ting helpt organisaties om data in kaart te brengen, deze data te begrijpen en dit vervolgens om te zetten in acties. Uiteraard met het doel om het individu zo goed mogelijk te helpen.

8ting mag een data-analyse doen voor de Gemeente Enschede, lees hier meer over de inhoud van deze case.

 


Advies

Door de mens centraal te stellen, door online marketing en positieve psychologie samen te brengen en door de data die we voor onze klanten visualiseren weten we al heel goed wat werkt voor wie en in welke situatie. Hoe bereik je mensen in een kwetsbare positie? Welk handelingsperspectief kun je bieden, wanneer wordt persoonlijke begeleiding van belang, hoe combineer je persoonlijke begeleiding en digitale interactie? 8ting helpt organisaties hier graag mee! Neem contact op voor meer informatie.